Seglarskola


Limhamns segelsällskap 

Hej Seglingsintresserade!

Nu är vintern slut och det är dags att köra igång Limhamns segelsällskaps seglarskola för kölbåt. Detta är en kurs i praktisk hantering av en mindre kölbåt och vänder sig till vuxna, ungdomar och familjer som vill lära sig segla kölbåt.

För att förbättra vår kurs har vi lagt in ett nytt moment: rustning av båt på vår/höst. Detta har vi gjort så ni ska få ett bättre helhetsintryck av vad det innebär att ha en båt.

Seglarskola med vårrustning

Vi kommer att ha två kurser innan semestern. Vi börjar med två halvdagar på land med att iordningställa båtarna för säsongen. Vi seglar i en Maxi 77:a och en IF med tre deltagare och en instruktör i varje båt på måndagar eller torsdagar i 5 veckor. Dessutom lägger vi in en heldagssegling på en helgdag efter överenskommelse.

Vårrustning: Lördagarna den 29 april och 6 maj kl. 9.00 – 13.00. Seglarskola med instruktör:

Måndagar kl.18.00 – 20.00 med start den 8 maj eller

Torsdagar kl.18.00 – 20.00 med start den 11 maj
Heldagssegling en helg i början/mitten av juni preliminärt helgen vecka 23 eller 24.

Seglarskola med höstrustning

Vi kommer att köra motsvarande kurser i augusti/september också. Intresseanmälan skickas till segling.bertil@gmail.com. Mer information under sommaren.

Anmälan

Anmälan till kursen görs via e-post till segling.bertil@gmail.com. I anmälan ska du ange namn, personnummer, telefonnummer och e-postadress. Bertil återkommer med bekräftelse på deltagande så du kan betala in kursavgift och medlemsavgift.

Kursavgift för LSS medlemmar: 2 100 kr per person. Kursavgift och medlemsavgift ska vara betalda innan kursstart till Limhamns segelsällskap BG 503-5472 eller Swish 1233680709.

Ansökan om medlemskap görs på hemsidan: https://www.limhamnssegelsallskap.se/ Har du några frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Bertil Lundberg.
Tel: 0739-821357 eller segling.bertil@gmail.com

Seglingshälsningar från Limhamns segelsällskap genom Bertil