DITT ENGAGEMANG BEHÖVS


En förening är beroende av ideella krafter som hjälper till. Inom vår klubb finns det gott om sådana krafter, men det finns rum för fler engagerade eldsjälar! För att ytterligare förbättra klubbens ekonomi, kvalitet och höja trivseln, vill vi få fler engagerade i klubbens verksamhet. Det finns flera olika sätt du kan engagera dig i klubblivet beroende på vilka hjärtefrågor du har. Engagemanget är en perfekt inkörsport för att komma in i gemenskapen samtidigt som du bidrar till klubbens utveckling.

Styrelsen & Kommittéer

Vill du bidra till klubbens utveckling? Har du särskilda kompetenser som du vill dela med dig av? Du är välkommen att kontakta valberedningen om du har frågor eller funderar på att engagera dig i styrelsearbetet, i våra kommittéer eller utskott. Maila oss på info@limhamnssegelsallskap.se

Ledare & Funktionärer

Intresset för enklare utbildningar är stort i klubben och likaså behovet av duktiga funktionärer inför stora arrangemang. Vi har varje år ett brett program där alla kategorier kan vara med och mäta sina krafter. Vill du hjälpa till i dessa arrangemang, kontakta styrelsen så hjälper de dig vidare.

Fadder

Limhamns Segelsällskap vill ge den allra bästa starten för alla nybörjare och nya medlemmar i klubben. I klubben finns en fadderverksamhet som underlättar inträdet in i klubben och båtlivet. Vill du ställa upp som en hjälpande hand och bollplank, så tveka inte att höra av dig till styrelsen!