Tisdagsklubben


Tisdagsklubben

Under vinterhalvåret när våra båtar är på land eller ligger vinterförtöjda har klubben en viktig funktion att låta medlemmarna inspireras, drömma sig bort eller enbart underhållas i trevligt sällskap. Som ett komplement till övriga vinteraktiviteter sjösätter vi därför Tisdagsklubben.

Programkommittén har fastlagt den innevarande vinterns program som innehåller några mycket intressanta och spännande föredragshållare, se separat beskrivning eller agenda. En tisdagskväll i varje vintermånad (dock ej i december då jultomten kommer istället) träffas vi i klubbhuset under lättsamma former. Tisdagklubbens arrangemang innevarande vinter sponsras av klubben via ordinarie budget, dock kommer en symbolisk summa på 25 kronor per person och tillfälle att tas ut för kaffe/te med någon form av tilltugg. Dessutom kommer de som så önskar att kunna köpa öl och vin till självkostnadspris.

Vi ser gärna att ni anmäler ert deltagande här på hemsidan eller till info@limhamnssegelsallskap.se minst 2 dagar före varje event, det underlättar inköp och planering. Skulle ni glömma anmäla er i tid men ändå få lust att delta så tveka inte att komma, men ni måste då vara beredda på att vissa arrangemang är väldigt populära och lokalen kan bli överfull. Alla föranmälda garanteras sittplats.

Tisdagsklubben