Engagera dig i klubben


Limhamns Segelsällskaps föreningsstruktur

Limhamns Segelsällskaps (LSS )Har haft en stadig expansion under de senaste åren. Antalet grupper har ökat konstant inom såväl, Jollesegling, 606 segling, Kölbåtslaget, Tisdagsklubben, Jollegruppen, Praktiskt båtägande och Husgruppen. Det är en fortsatt förfrågan om medlemskap och stor efterfrågan från som vill börja segla under föreningens flagg.

Limhamns Segelsällskap har kommit till ett läge där vi behöver göra en ny satsning inför framtiden och fatta beslut om hur vi ska, organisera oss och bedriva verksamheten framöver. Föreningen kan utvecklas så mycket mer om vi skapar rätt förutsättningar och struktur. Vi vill förstärka tanken på att medlemmar skall ha ett mer personliga åtagande och få ha sina egna ambitioner och mål med sitt föreningsliv, oavsett om målet är för att hålla sig aktiv, för att båtlivet är världens roligaste upplevelseform eller att bli en stöd medlem så ska vi finnas för alla. Med den tanken vill vi även jobba fram en stark känsla av att alla deltagare är medlemmar i LSS och inte en medlem i en specifik grupp/verksamhet. Vi alla ska vara stolta över att vara en del av vår fantastiska förening LSS.

Önskar du var delaktig i LSS fantastiska satsning? Skicka ett mail till info@limhamnssegelsällskap.se och berätta vad du vill hjälpa till med. Vi behöver hjälp i alla våra  verksamheter , Såväl på Våren, Sommaren, Hösten och Vintern.

Vår klubb vill skapa ett mer engagerat förenings Sverige

Limhamns Segelsällskap vill göra Sveriges seglingsliv mer lätt tillgängligt.
Vår vision är en värld där vi umgås och gör saker vi brinner för, inte för att vi måste utan för att vi vill och att njuta av havets vindresurser.

Du som medlem är en viktig kugge i detta och vi tar gärna emot idéer och förslag på nya aktiviteter.

Vi ber alla som har någon form av kunnande som de kan tänka sig att ibland dela med sig av att hör av sig.
Du förbinder dig inte till någonting. Men det kan vara bra för oss i styrelsen att veta vem som ev. kan hjälpa med vad om någonting dyker upp i framtiden.

Vad vill du hjälpa till med?

Har du en idé som du vill testa?

Vi du även bli en Limhamns Segelsällskapshjälte du också!

Vi är övertygade om att vi kan så mycket bättre och att vi tillsammans kan skapa förutsättningar för ett ökat intresse och fler lustfyllda och fina äventyr. Men vi behöver bli fler.
Fler som brinner för engagemang och vill vara med och Hjälpa andra, i både möte och handling.
Vi fullkomligen älskar om du vill bli en Limhamns Segelsällskapshjälte och hjälpa oss att både sprida kunskap och engagemanget.

Skriv kort om vad du vill hjälpa till med

Tex. Styrelseuppdrag, segling, måla, laga, m.m

eller kolla med Valberedningen

info@limhamnssegelsallskap.se